Handgemaakte kinderkleding

Handgemaakte kinderkleding

Sluiten Handgemaakte kinderkleding

De mooiste handgemaakte kinderkleding vind je bij KidsFinest. De kids zullen er gewoon super uitzien in hun comfortabele handgemaakte jurken of broeken door de perfecte pasvorm, prachtige kleuren en gave prints. Je vindt bij ons niet alleen de nieuwste trends in handgemaakte kleding, maar ook de leukste acties! Wij houden van handgemaakte kinderkleding en jij?

Hand gemaakte kleding voor boys & girls

KidsFinest heeft handgemaakte kinderkleding voor boys & girls. Je kunt bij ons terecht voor meisjes -en jongenskleding in de leeftijd van 1,5 t/m 6 jaar. T-shirts, truien, rokjes, jurkjes, broeken, fancy accessoires en zelfs hand gemaakte schoenen. We bieden je een ruim assortiment in handgemaakte kinderkleding zodat je voor elk kind kan vinden wat je nodig hebt.

Kinderkleding met de hand gemaakt en toch betaalbaar?

Het is belangrijk dat met de hand gemaakte kinderkleding comfortabel zit en dat zij of hij er top uitziet, maar dan wel tegen een betaalbare prijs. Je kids groeien als kool en hebben dan ook vaak nieuwe kinderkleding nodig. Met de handgemaakte kinderkleding van KidsFinest kun jij je kind zelf leuke combinaties laten maken en door het ruime assortiment in handgemaakte kinderkleding vindt je kind vast iets wat echt bij hem of haar past. Door al die leuke combi's heeft je kind zo weer een nieuwe outfit of stijl! Alles is mogelijk!

Handgemaakte kinderkleding merken

Wanneer je kinderkleding zoekt die meer uniek is en van zeer hoge kwaliteit kom je gauw uit op handgemaakte kinderkleding van kleine labels. MiszkoMaszko is zo'n klein lokaal bedrijf, waar poppen en kledingstukken handgemaakt en zelf gekleurd worden. MiszkoMaszko gebruikt uiteraard 100% natuurlijke stoffen en kindervriendelijk verf. Elke collectie handgemaakte kleding en poppen is uniek en karakteristiek en een echte musthave voor je kind. De speelse kleding met all-over-prints en grappige details zijn gewoon om vrolijk van te worden! Daar loopt toch ieder kind letterlijk mee weg?

De merken die je bij KidsFinest vindt, kan je makkelijk met elkaar combineren ook al zijn de stijlen soms verschillend. Dat maakt onze handgemaakte kinderkleding nou juist zo exclusief en uniek!

Handgemaakte kinderschoenen

Om de outfit van je kindje compleet te maken kan je bij KidsFinest waanzinnige handgemaakte schoenen van het merk EFVVA kopen. De schoenen zijn zorgvuldig met de hand gemaakt en geschilderd door kunstenares Ewa Wrobel-Hultqvist. Deze handgemaakte schoenen zijn super voor een feestje of partijtje, maar je kunt er natuurlijk ook lekker buiten mee ravotten.