Handgemaakte schoenen

Handgemaakte schoenen

Sluiten Handgemaakte schoenen

Om de outfit van je kindje compleet te maken kan je bij KidsFinest waanzinige handgemaakte schoenen van het merk EFVVA kopen. De schoenen zijn zorgvuldig met de hand gemaakt en geschildert door kunstenaress Ewa Wrobel-Hultqvist. Deze handgemaakte schoenen zijn prachtig voor een feestje of partijtje, maar je kunt er natuurlijk ook lekker buiten mee ravotten.

Ons assortiment handgemaakte kinderschoenen

Het leer van de schoentjes is soepel en zacht waardoor ze comfortabel zijn voor de kindervoetjes. Prachtig en uniek voor de kleine fashionista. In ons assortiment handgemaakte kinderschoenen vind je klassieke ballerina's, schoentjes met veters en prachtige sandalen. Ze zijn allemaal in Europa én van natuurlijke materialen zoals leer gemaakt. Wij houden van handgemaakte kinderschoenen en jij?

Handgemaakt kinderschoen met een perfecte pasvorm

Natuurlijk moeten handgemaakte kinderschoenen een goede pasvorm hebben en comfortabel zitten. Alleen als uw kind goed passende schoenen draagt kunnen zijn of haar voeten zorgeloos groeien. Uw hippe dochter kan kiezen uit kwalitatief hippe kinderschoenen of ballerina’s. Onze handgemaakte ballerina's van zacht leer hebben een elastische band over de voet die zorgt voor een betere pasvorm.

Kinderschoenen met de hand gemaakt en toch betaalbaar?

U wilt met uw kind dat zij er top uitziet en volgens de laatste mode gekleed gaat, maar dan wel tegen een betaalbare prijs. We volgen de laatste trends om actuele handgemaakte kinderschoen modellen aan te bieden, maar doen tegelijkertijd geen concessies in kwaliteit en betaalbaarheid.

Let op: de getoonde afbeeldingen bij de producten geven een goed beeld van het product, maar aangezien het een handgemaakt product is kan de kleur en/of print in werkelijkheid iets afwijken.